Mainos
Mainos

Panttivankidraama jatkuu USA:ssa – pikkupoika edelleen sieppaajan kynsissä

Yhdysvalloissa viranomaiset jatkavat neuvotteluja maanalaiseen bunkkeriin pikkupojan kanssa linnoittautuneen miehen kanssa.

Jimmy Lee Dykes, 65, on pitänyt viisivuotiasta poikaa panttivankina jo liki viikon. Tapahtumat saivat alkunsa tiistaina, kun aseistautunut Dykes hyökkäsi koulubussiin Midland Cityn pikkukaupungissa Alabassa. Mies ampui bussikuskin ja sieppasi pojan mukaansa.

Poliisin mukaan Dykes on toistaiseksi kohdellut poikaa hyvin. Sieppaajan motiiveista ei ole edelleenkään tietoa. Poliisi ei ole kertonut, onko hän esittänyt jotain vaatimuksia vastineeksi pojan vapauttamisesta.

Ei ole myöskään tiedossa, etsikö Dykes tiettyä lasta hyökätessään koulubussiin. Poliisin mukaan hänellä ja siepatulla pojalle ei ole aikaisempaa yhteyttä.

Viranomaiset pitävät yhteyttä Dykesiin bunkkerin ilmanvaihtoputken kautta. Sen kautta pojalle on myös toimitettu lääkkeitä ja leluja. Viranomaislähteiden mukaan poika on autistinen.

(MTV3 - STT - AFP - Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme