Mainos
Mainos

Pariisin iskujen takia suljettu baari aukeaa – "Haluamme mennä taas töihin"

Pariisin marraskuisten terrori-iskujen jälkeen suljettu suosittu Le Carillon -baari avataan uudelleen. Kahvila-baari on ollut kaksi kuukautta suljettuna. Asiasta kertoo The Local -verkkolehti. 

 Yhteensä 15 ihmistä kuoli sekä Le Carillon -baarin että viereisen Le Petit Cambodge -ravintolan terassilla. Guardian-lehden mukaan kello yhdeksän aikaan illalla kaksi asemiestä oli kävellyt pitkin ravintolakatua ja avannut rynnäkkökivääreillään tulen ihmisiä kohti. 

Trendikäs baari sijaitsee rue Bichatin ja rue Alibertin risteyksessä 10. kaupunginosassa.

Baarin henkilökunta on vahvistanut The Local -verkkolehdelle, että kaikki on nyt olosuhteisiin nähden hyvin, ja ovet avautuvat jälleen huomenna.  

– Haluamme mennä takaisin töihin. Se mitä tapahtui, tapahtui, mutta nyt haluamme palata töihin kuin ennen, kertoo Momo, baarin omistavan algerialaisperheen poika. 

Baari on kunnostettu ja siivottu aseellisen hyökkäyksen jälkeen. Ikkunat olivat täynnä luodinreikiä, lasit on vaihdettu.

Baarin säännölliset asiakkaat palaavat todennäköisesti kantapaikkaansa huomenna osoittaakseen tukensa baarin avaamiselle. Avatut ovat symboloivat nyt elämän jatkumista alueella. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme