Mainos
Mainos

Kuvat ja videot: Pariisin piiritys ohitse – kesti lähes seitsemän tuntia

Pariisin poliisioperaatio on ohitse, mutta aluetta Pohjois-Pariisissa varmistetaan edelleen.

Uutistoimisto Reutersille Ranskan hallituksen tiedottaja Stephane Le Foll vahvistaa piirityksen päättyneen. Operaation aikana on pidätetty seitsemän ihmistä, kertovat poliisilähteet. 


Aikaisemmin on kerrottu kahden ihmisen kuolleen piirityksessä. Toinen oli pommivyöllä itsensä räjäyttänyt nainen, ja toisen epäillyn ampui vahvistamattomien tietojen mukaan poliisin tarkka-ampuja.


Asuntoon linnoittautuneet epäillyt ampuivat myös Le Figaro -lehden mukaan paikalle ensin lähetetyn poliisikoiran. Ranskan poliisi on vahvistanut viiden poliisin loukkaantuneen operaatiossa.


Operaatio alkoi 5.20 Suomen aikaan aamulla ja kesti 12:40 asti Pohjois-Pariisissa Saint Denisin kaupunginosassa. Poliisoperaation kohteena oli Pariisin perjantaisesta iskusta epäillyt kaksi radikalistia. On yhä epäselvää, ovatko he pidätettyjen joukossa.Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme