Mainos
Mainos

VIDEO: Pariisissa poliisia ampunut yhä karkuteillä – yhteys eiliseen terrori-iskuun epäselvä

Pariisissa tänä aamuna kahta henkilöä ampunut on yhä karkutiellä, vahvistaa maan sisäministeri Bernard CazeneuveLe Figaro -lehdelle. Ampumisesta epäiltynä pidätettiin aiemmin yksi henkilö, mutta hän ei ollutkaan ampuja.

Aamuisessa ampumisessa kuoli naispuolinen poliisi ja haavoittui kaupungin työntekijä, kertoo AFP. Välikohtaus sattui Pariisin etelälaidalla Montrougen alueella.

Le Figaron lähteiden mukaan aamun ampumisella ei ole havaittu mitään suoraa yhteyttä eiliseen terrori-iskuun Charlie Hebdo -satiirilehteä vastaan. Eilisessä iskussa kuoli 12 ihmistä. 

Ranskassa on raportoitu Pariisin ampumisen lisäksi muitakin välikohtauksia eilisen terrori-iskun jälkeen. Esimerkiksi lähellä Lyonia tapahtui aamupäivällä räjähdys moskeijan lähistöllä ja Toulousen lähistöllä ammuttiin eilen illalla muslimien rukoushuonetta. Kukaan ei ole haavoittunut välikohtauksissa.

Presidentti Francois Hollande keskusteli tilanteesta tänä aamuna edeltäjänsä Nicolas Sarkozyn kanssa. Sarkozyn mukaan tarkoituksena oli osoittaa ranskalaisten yhtenäisyyttä hyökkäystä vastaan. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme