Mainos
Mainos

Pariisissa suunnitteilla valtavat drinkkibileet - poliisi huolissaan

Facebookissa leviävä kutsu jättimäisiin drinkkijuhliin Ranskan pääkaupungissa Pariisissa huolestuttaa poliisia.

Yli 13 000 henkilöä on ilmoittautunut Pariisissa 23. toukokuuta Eiffel-tornin juurella pidettävään kokoontumiseen. Juhlien järjestäjien tavoitteena on saada paikalle yli 50 000 ihmistä.

Poliisi ei ole lainkaan innoissaan tapaamisesta, koska se uskoo, että valtava joukko voi aiheuttaa riskin turvallisuudelle.

- Tällaista tapahtumaa ei voida järjestää ilman perustavanlaatuista tutkimusta juhlijoiden ja julkisen omaisuuden turvallisuudesta, poliisi sanoi.

Samanlaiset juhlat on suunnitteilla Nantesin kaupunkiin 12. toukokuuta. Juhliin on ilmoittautunut 12 000 henkilöä ja poliisi on huolissaan myös tästä tapahtumasta.

Poliisin mukaan viime marraskuussa Rennesin kaupungissa järjestetyssä vastaavanlaisessa juhlassa 38 ihmistä joutui sairaalahoitoon ja 50 ihmistä löydettiin tajuttomana juotuaan liikaa alkoholia. Useita ihmisiä pelastettiin lisäksi Loire-joesta.

(MTV3 - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme