Mainos
Mainos

Paris Hilton kostaa John McCainille - katso video

Amerikkalainen miljönääriperijätär Paris Hilton on päättänyt kostaa republikaanien presidenttiehdokkaalle John McCainille sen, että tämä käytti Hiltonin kuvaavaalikampanjassaan.

John McCain käytti Hiltonin kuvaa mainoksessa, jonka tarkoituksena oli ivailla demokraattiehdokas Barack Obaman johtamistyylille. Mainoksessa Obaman sanottiin olevan Paris Hiltonin ja Britney Spearsin kaltainen julkkis.

Nyt Hilton on tehnyt ivailumainoksen McCainia vastaan julkaisemalla Funny or Die -huumorisivustolle oman vaalimainoksensa. Videossa Hilton toteaa, että hän on ilmeisesti myös itse presidenttiehdokkaana, koska on päätynyt McCainin presidentinvaalimainokseen.

Miljönääriperijätär myös vakuuttaa olevansa todella valmis johtamaan Amerikkaa.

Hän luonnehtii videolla McCainia "valkopäiseksi, ryppyiseksi kaveriksi", ja vihjailee tämän näyttävän muun muassa Star Warsin Yoda-hahmolta.

McCainin kampanja ei ollut välttämättä aivan loppuun saakka ajateltu, sillä Paris Hiltonin äiti Kathy sekä hänen miehensä lahjoittivat aiemmin tänä vuonna republikaaniehdokkaan kampanjaan vajaat 5 000 euroa. Hiltonin äiti on jo ehtinyt tyrmätä McCainin mainoksen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme