Mainos
Mainos

Pariskunta ei hyväksynyt poikansa kuolemaa – jätti ruumiin asuntoon kahdeksi kuukaudeksi

Espanjalaisten syyttäjien mukaan amerikkalainen pariskunta ei voinut hyväksyä poikansa kuolemaa ja menettivät täysin todellisuuden tajunsa.

Tapauksesta kertoo brittiläinen Independent -lehti, jonka mukaan Bruce ja Shrell Hopkins asuivat Katalonian Gironassa sijaitsevassa asunnossaan liki kaksi kuukautta astmaa sairastaneen poikansa ruumiin kanssa.

– He elivät normaalia elämää kuolleen poikansa ruumiin ympärillä. He eivät voineet hyväksyä, että hän oli kuollut, syyttäjä Enrique Barata sanoo.

Poliisi löysi 7-vuotiaan Calebin ruumiin, kun vuokranantaja oli käynyt asunnossa keräämässä maksamattomia vuokria. Pojan tarkkaa kuolinaikaa ei ole vahvistettu, mutta hänet nähtiin viimeksi elävänä syntymäpäiväjuhlilla lokakuun 15. päivä.

Detroitista kotoisin olevaa paria syytetään Independentin mukaan kuolemantuottamuksesta, sillä he eivät vieneet lastaan lääkäriin, koska pariskunta ei uskonut länsimaiseen lääketieteeseen.

Pariskunnan kaksi muuta lasta on otettu huostaan.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme