Mainos
Mainos

Pariskunta ei kyennyt maksamaan noin 20 sentin velkaa Intiassa – surmattiin julmasti

Intiassa ruokakauppias surmasi miehen ja tämän vaimon velasta syntyneen erimielisyyden takia, kertovat maan viranomaiset.

CNN:n mukaan surmat tapahtuivat Mainpurin alueella Uttar Pradeshin osavaltiossa. Pariskunnalla oli riitaa kauppiaan kanssa aiemmin samana päivänä.

Pariskunta, joka kuului alimpaan kastiin Intiassa, oli ollut velkaa ylempikastiselle kauppiaalle 15 rupiaa (noin 20 senttiä).

Silminnäkijöiden mukaan pariskunta oli kertonut, ettei pysty maksamaan velkaansa ennen päivän loppua. Tällöin pariskunnalle olisi maksettu heidän palkkansa.

Kiivaan riidan päätteeksi pariskunta oli suunnannut töihinsä läheiselle pellolle. Kauppias oli mennyt kotiinsa, napannut sieltä kirveen ja hyökännyt sen kanssa pariskunnan kimppuun. Molemmat kuolivat hyökkäyksen seurauksena.

– Ei ole vielä selvää, oliko kauppiaalla jotain aiempaa kaunaa pariskuntaa kohtaan, paikallista poliisia edustava Digambar Kushwaha kommentoi CNN:lle.

– Hyökkääjä on tunnustanut rikoksen poliisille. Kauppiaan vaimon mahdollinen osuus tapahtumiin ei ole vielä selvillä. Tutkimme asiaa.

– Etsimme myös silminnäkijöitä saadaksemme selville, miksei kukaan yrittänyt estää kauppiasta.

Kauppiaan mukaan alempikastinen pariskunta oli loukannut häntä sanallisesti.

Surmatulla pariskunnalla oli neljä lasta, joista kolme on yhä alaikäisiä.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme