Mainos
Mainos

Pariskunta hävisi mystisesti satulinnassa kesken turistikierroksen – bussi odotti turhaan

Saksassa etsitään edelleen kahta kiinalaisturistia, jotka katosivat kuuluisassa Neuschwansteinin linnassa heinäkuun alussa. Neuschwansteinin linna sijaitsee Baijerin osavaltiossa lähellä Müncheniä.

Kiinalaiset olivat linnassa turistiryhmän mukana kiertueella, mutta eivät koskaan saapuneet takaisin turisteja kuljettaneeseen bussiin.

Saksan poliisi etsi kiinalaisia aluksi linnan lähiympäristöstä helikopterein ja etsijöin, mutta on laajentanut nyt etsintöjä. Asiasta kertoo muun muassa The Local -sivusto. Kiinalaisturistien katoamisesta on uutisoitu Saksassa laajasti.

Saksan poliisin mukaan kahdella noin 40-vuotiaalla kiinalaispariskunnalla ei ole tiedettyjä yhteyksiä Saksaan. Kiinalaiset majoittuivat Italian puolella ja olivat alun perin päivämatkalla Etelä-Saksassa.

Poliisi kertoo nyt laajentaneensa etsintöjä laajemmalle Eurooppaan. Rikoksen mahdollisuutta ei ole suljettu pois. The Local -sivuston mukaan poliisi pitää mahdollisena, että pari on kadonnut myös tahallaan.

Neuschwansteinin 1800-luvulla rakennettu linna on kuuluisa, koska sitä pidetään Disneyn prinsessa Ruususen linnan esikuvana. Linnassa käy noin miljoona turistia vuosittain. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme