Mainos
Mainos

Parodia ei kalpene alkuperäiselle: Näin nainen olisi hoitanut kiperän haastattelun keskelle pelmahtavat lapset ja muun hässäkän

Vuoden 2017 ylivertainen viraalivideo sai alkunsa viikko sitten, kun professori Robert E. Kellyn lapset kirmasivat kesken videopuheluhaastattelun BBC:n suoraan lähetykseen. Video synnytti lukuisia ja lukuisia parodioita, joista erityisesti yksi jätti ajattelemisen aihetta.

Mitä, jos haastattelua olisikin antanut nainen, ei mies?

Satiirinen viihdeohjelma Jono and Ben julkaisi YouTube-sivullaan version, jossa Etelä-Korean politiikkaa puikin jakkupukuinen perheenäiti. Hän näyttää professori Kellylle mallia, kuinka hankalat tilanteet hoidetaan.

Paikalle pelmahtava esikoinen otetaan syliin, jonka jälkeen nuorempaa leikitetään helistimellä – luonnollisesti poliittista analyysia samalla jatkaen.

Mutta eivät naisen hommat kotona siihen lopu – seuraavaksi on laitettava kana uuniin, siistittävä miehen kauluspaita ja putsattava vessanpönttö.

Kun tämäkään ei riitä, paikalle saapuvat poliisin erikoisjoukot mukanaan pommi, jonka haastateltava asiallisesti purkaa.

Mutta pahin on edessä. Jakkupukuisen naisen mies valittaa, että sinisen sukan pari on kateissa. Nyt onkin aika päättää haastattelu ja siirtyä löytämään sukkaa.

Voit katsoa alkuperäisen haastattelun alta: 


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme