Mainos
Mainos

Partamiesten kokoontuminen säikäytti Ruotsissa - paikalle hälytettiin poliisi

Partasuisten miesten kokoontuminen on aiheuttanut hämmennystä Ruotsissa, kertoo brittiläinen the Independent -lehti. Bearded Villains -ryhmää oli luultu terroristeiksi, ja paikalle oli hälytetty poliisi.

Silminnäkijät kertoivat nähneensä miesten heiluttavan Isisin lipun näköistä lippua. Tosi asiassa miehet olivat vastuuvuorossa Bearded Villainsin mustasta lipusta, ja olivat menossa sen kanssa ottamaan ryhmäkuvaa. Kuvan voit nähdä Independentin sivuilla.

Independentille puhunut ryhmän johtaja John Ekeblad myöntää, että kahtaa miekkaa kuvaavassa lipussa on yhtäläisyyksiä Isisin lippuun. Hän sanoo partamiesten silti yllättyneen miten nopeasti ihmiset olivat soittaneet poliisit paikalle.

– Poliisit näkivät heti, ettemme ole terroristeja. Saimme hyvät naurut. 

Hän sanoi tapauksen kuitenkin osoittavan, että ryhmän ideologialle on tilausta.

– Yksi perusideoitamme on, että ihmisiä ei pitäisi tuomita heidän ulkonäkönsä perusteella ennen kuin ottaa selvää tosiasioista. Sama juttu partojen kanssa, joka päivä kuulee jonkun kutsuvan meitä terroristeiksi.

Partaa ihailevien miesten The Bearded Villains -liike on perustettu Yhdysvalloissa vuonna 2014. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme