Mainos
Mainos

Passit tarkastetaan tilapäisesti Viron rajalla

Viro ottaa käyttöön tilapäisen passintarkastuksen ylihuomisesta lähtien. Rajatarkastus tehdään Viroon tultaessa Naton ulkoministereiden kokouksen ajan 17. - 23. huhtikuuta.

- Ihmisten, jotka suunnittelevat tulevansa kyseisinä päivinä Viroon, pitää liikkumisissaan ottaa huomioon, että rajalla pitää esittää vaadittava asiakirja ja että rajanylitys voi viedä tavallista kauemmin aikaa, sanoo Poliisi- ja Rajavalvontaviraston pääjohtajan edustaja Tõnu Hunt.

Tilapäinen passintarkastus tarkoittaa Viron valtion rajojen ylittäville ihmisille matkustusasiakirjan tarkastusta. Hyväksyttävä matkustusasiakirja on passi tai poliisin myöntämä henkilökortti.

Passin tai henkilötodistuksen mukana pitäminen on nytkin pakollista, mutta kokouksen ajan se tarkastetaan raja-asemilla Viroon tultaessa.

Tilapäinen rajavalvonta tarkoittaa myös rajojen viereisten teiden sulkemisen liikenteeltä, jonka seurauksena Viroon tulevan joukkoliikenteen aikataulut muuttua jonkun verran..

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme