Mainos
Mainos

Pedofiilit tähyävät Itä-Eurooppaan

Itä-Euroopan entisistä sosialistimaista on nopeasti tulossa pedofiilien suosikkikohteita. Pedofiilien on helppo hankkia rahalla lapsia hyväksikäyttötarkoituksiin näissä maissa, jotka sinnittelevät talouskurimuksessa pyrkiessään kohti markkinataloutta, englantilainen korkea-arvoinen poliisiviranomainen Bryan Drew arvioi tänään Manilassa.

Drew ei maininnut nimeltä mitään maita, mutta kertoi, että Englanti on rakentamassa yhteistyöverkostoa Itä-Euroopan maiden kanssa auttaakseen näitä torjumaan lasten seksuaalista hyväksikäyttöä. Drew huomautti, että pedofiilit ovat siirtämässä toimintaansa Aasian maista mm. Itä-Eurooppaan sitä mukaa kuin hallitukset tehostavat toimiaan hyväksikäyttäjiä vastaan.

Drew'n johtama ryhmä vierailee parhaillaan Filippiineillä tavoitteenaan yhteistyön parantaminen, jotta pedofiilit saataisiin nykyistä useammin oikeuden eteen. Aasian maista pedofiilejä kiinnostavat etupäässä Filippiinit, Thaimaa ja Sri Lanka.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme