Mainos
Mainos

Pelasti kidnapattuja - joutui itse siepatuksi

Meksikon jatkuvat kidnappausrikokset ovat saaneet huolestuttavan käänteen, kun amerikkalainen kidnappausneuvotteluihin erikoistunut asiantuntija siepattiin yli viikko sitten.

Meksikon viranomaiset ja toiset sieppausasiantuntijat yrittävät nyt selvittää, mitä Felix Batistalle on tapahtunut. Batista katosi 10. joulukuuta ollessaan Saltillon kaupungissa sijaitsevassa ravintolassa, jonne hän sai puhelinsoiton. Soittaja houkutteli miehen ravintolan ulkopuolella olevalle aukiolle, josta Batista siepattiin.

Ennen ravintolasta poistumistaan Batista oli pyytänyt pöytäseuralaisiaan soittamaan hänen työpaikalleen turvallisuusyritykseen, mikäli jokin menisi vikaan.

Coahuilan osavaltion syyttäjä on kuitenkin kertonut, että amerikkalainen olisi mennyt sieppaajiensa mukaan vapaaehtoisesti eikä miehen vapauttamisesta ole pyydetty lunnaita.

Kidnauppauksia Felix Batista työskenteli ASI Global LLC -nimisessä turvallisuusyrityksessä. Texasissa päämajaansa pitävän yrityksen mukaan Batista on auttanut selvittämään yli sata lunnastapausta.

(MTV3-APTN)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme