Mainos
Mainos

Pelastushenkilökunta vetäytynyt turmatunnelista Norjassa – ei vakavasti loukkaantuneita

Norjassa pelastushenkilökunta on vetäytymässä Bremangerin turmatunnelista, kertoo poliisi Twitterissä. Norjan länsirannikolla sijaitsevassa tunnelissa tapahtui aiemmin räjähdys, kun säiliöauto törmäsi sen seinämään.

Pelastushenkilökunta poistui tunnelin sortumisvaaran vuoksi. Paikallisten viranomaisten mukaan tunneli on kärsinyt vakavia vaurioita. Viranomaisten mukaan ei ole selvää, miten vakavia vauriot ovat, mutta tunneli suljettaneen pitkiksi ajoiksi.

Tulipalon sammuttaminen voi viedä vielä pitkään. Pelastajilla oli vaikeuksia edetä tunnelissa sankan savun vuoksi, kertoi paikallinen viranomainen Bergens Tidende -lehdelle.

– Tunnelissa on nyt hyvin kuuma, viranomainen kuvaili lehdelle. 

Poliisin mukaan tunnelissa tuskin on enää sisällä ihmisiä. Sieltä poistui aiemmin 13 ihmistä. Poliisin mukaan ainakin kuusi on viety sairaalaan, mutta kukaan ei ole loukkaantunut vakavasti. Myös lähialueiden ihmisiä on evakuoitu.

Lähes kaksi kilometriä pitkä tunneli kulkee 91 metrin matkan meren alla.

Silminnäkijän kuvaamasta videosta näkyy, että tunnelista leviää suuri määrä savua.   

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme