Mainos
Mainos

Pelastustyöntekijät etsivät lentoturman uhreja joesta

Poliisi ja pelastustyöntekijät etsivät lento-onnettomuudessa Jaroslavlissa mahdollisesti menehtyneitä henkilöitä läheisestä joesta. Poliisin apuna on muun muassa sukeltajia.

Ainakin 43 henkilön uskotaan kuolleen Jakovlev 42 matkustajakoneen maahansyöksyssä tänään iltapäivällä. Kone putosi maahan pian nousun jälkeen. Kyseessä oli Jaroslavl Lokomotiv -jääkiekkojoukkueen tilauslento. Kone oli matkalla Minskiin Valko-Venäjälle.

Tietoja turmasta on saatu vain vähän. Toistaiseksi tiedetään, että ruotsalainen maalimavahti Stefan Liv on menehtyneiden joukossa.

Joukkueessa pelaa useita ulkomaalaisia pelaajia. Joukkueen suomalainen maalivahtivalmentaja Jorma Valtonen ei ollut koneessa mukana.

Ilta-Sanomien mukaan Valtonen pelastui turmasta, sillä hän jäi valmentamaan seuran muita maalivahteja edustusmiehistön lähtiessä ottelumatkalle Minskiin.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme