Mainos
Mainos

Pelastusvene löytyi Karibianmereltä – Hurrikaanissa kadonneen rahtialuksen kohtalo selvillä?

Viime viikolla Karibianmerellä kadonneen rahtilaivan uskotaan uponneen.

Yhdysvaltain rannikkovartioston mukaan eilen Karibianmereltä löytyi pelastusvene, joka kuului El Faro -rahtialukselle. Lisäksi etsintöissä on löytynyt yksi pelastusliiveissä ollut vielä tunnistamaton ruumis.

EL Faro -rahtialukseen menettiin yhteys Hurrikaani Joaquinin aikana viime viikon perjantaina. Viimeinen viesti laivalta saatiin torstaina aamulla, kun laivan kapteeni raportoi aluksen kallistuvan 15 astetta kovassa tuulessa ja merenkäynnissä. Kapteenin mukaan hiukan vettä oli tullut laivan sisään, koska sen lastausluukku oli auennut.

Pelastusviranomaiset ovat etsineet alusta ja nyt rannikkovartiosto on vakuuttunut, että alus on uponnut lähelle Bahaman saaria. Laivan omistajan mukaan laiva joutui tuuliajolle mekaanisen vian takia.

Viranomaiset yrittävät silti etsiä eloonjääneitä. Rahtialus oli matkalla Floridan Jacksonvillestä Puerto Ricon San Juaniin ja sen kyydissä oli 28 Yhdysvaltojen kansalaista ja viisi puolalaista.

Katso yllä olevasta videosta miehistön omaisten tuntoja.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme