Mainos
Mainos

Peres tapaa palestiinalaisministereitä

Israelin ulkoministerin Shimon Peresin on määrä tavata palestiinalaisten sisäministeri Abdel Razak al-Yahiya ja talousministeri Salam Fayad vuorokauden kuluessa, kertoivat palestiinalaislähteet maanantaina. Kokous pidetään Israelissa, todennäköisimmin Jerusalemissa, myöhään tänään tai varhain huomisaamuna.

Kyseessä on Peresin ensimmäinen tapaaminen palestiinalaishallinnon uusien ministerien kanssa, jotka ottivat virkansa vastaan noin kuukausi sitten. Pääministeri Ariel Sharon antoi eilen Peresille luvan tavata ministerit.

Sanomalehti Jerusalem Postin mukaan Sharon on antanut Peresille valtuudet neuvotella ministerien kanssa talous- ja sotilasasioista, mm. Länsirannan tiukkojen turvatoimien lieventämisestä.

Sharonin mielestä al-Yahiya ja Fayad eivät ole syyllistyneet korruptioon, josta hän on palestiinalaishallintoa useasti syyttänyt.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme