Mainos
Mainos

Perhe paastosi 38 päivää - kolme kuoli

Intiassa Ajmerin kaupungissa kolme ihmistä on kuollut rankan paastoamisen vuoksi. Perhe oli aloittanut 40 päivää kestävän paaston, koska vanhemmat halusivat mitätöidä kirouksen, jonka he uskoivat saaneensa ylleen viitisen vuotta sitten.

- Näin unen, jossa minulle kerrottiin, että perheemme elämä palaisi normaaliksi, jos paastoaisimme 40 vuorokautta. Tämän jälkeen emme ole syöneet emmekä juoneet mitään, perheen isä Mohammed Mustafa, sanoo Gulfnews.com uutissivuston haastattelussa.

Paasto oli edennyt jo 38. päivään, kun kolme kymmenhenkisen perheen jäsenistä menehtyi. Loput perheestä on toimitettu nyt sairaalahoitoon ja heistä nuorimpien 2-, ja 3-vuotiaiden lasten tila on kriittinen.

Sairaalaan vietyjen perheenjäsenten kerrotaan yhä vastustavan nesteytystä ja ruokintaa, vaikka raju paasto on tappanut omaisia. Hoidettavien kerrotaan repineen nesteytyskanyylejä käsivarsistaan ja taistelleen henkilökunnan antamaa hoitoa vastaan.

Gulfnews.com -sivuston mukaan monet perheen ystävät olivat suostutelleet perhettä lopettamaan paaston.

Perheen vanhemmat uskovat kuitenkin tiukasti paaston tuomaan pelastukseen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme