Mainos
Mainos

Perheen koira tappoi vauvan – Kukaan ei tiedä, mitä olohuoneessa tapahtui

Yhdysvalloissa Las Vegasissa on sattunut järkyttävä onnettomuus, jossa perheen koira on surmannut perheen vauvan.

Perheen äiti Layla Tsuda kertoo Khon2 Newsin haastattelussa, ettei hänellä ole sanoja tuskalleen. Kuuden kuukauden ikäinen Kamiko oli leikkinyt olohuoneessa kävelytuolissaan lähellä perheen pitbullia, kun kaikki tapahtui. Perheen äiti oli käynyt kylpyhuoneessa, ja kun hän palasi takaisin, koira oli vauvan luona ja purrut tätä useasti. Kamiko vietiin kiireesti sairaalaan, jossa hän kuoli myöhemmin vammoihinsa.

Perhe on järkyttynyt koiran hyökkäyksestä, eikä olisi uskonut tällaista tapahtuvan. Koira oli ollut perheessä peräti yhdeksän vuotta, eikä se koskaan ollut purrut ketään. Sitä luonnehdittiin hyväksi perhekoiraksi.

Lemmikkeihin erikoistunut Dr. Richard Fujie sanoo Khon2 Newsin haastattelussa, että lemmikkikoirien hyökkäykset lapsia kohtaan ovat harvinaisia. Hän sanoo useimpien koirien ymmärtävän, että vauva on perheessä jotakin erityistä, joten aggressiivisen hyökkäyksen laukaisijaa tässä tapauksessa on vaikea selvittää.

– Meillä kaikilla, ihmisillä ja eläimillä, on erilaiset luonteet. Jotkut ovat väkivaltaisia, toiset samassa tilanteessa rauhallisia, Fujie luonnehtii.

Artikkelissa haastatellulla asiantuntijalla ei ole aavistustakaan, mitä tilanteessa on voinut  tapahtua. Hyökkäyksen on voinut laukaista melu tai kova ääni, josta koira on pelästynyt.

Fujien mukaan vauvaa ja koiraa ei koskaan saisi jättää kahdestaan valvomatta. Vasta kun lapsi on vanhempi ja molemmat tottuneet toisiinsa, voi heidät jättää kahdestaan.

Tsudan perheen koira on lopetettu.

Gofundme-sivuilla perhe toivoo lahjoituksia vauvansa hautajaiskulujen kattamiseksi. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme