Mainos
Mainos

Persson pahoitteli itsestään tehtyä dokumenttisarjaa

Dokumenttisarjassa nostettiin näyttävästi esiin Perssonin negatiivisia kommentteja ruotsalaisista politiikoista. Persson korostaa, ettei ole itse valinnut ohjelman näkökulmaa.

Ruotsin entinen pääministeri Göran Persson pahoittelee hänestä tehtyä dokumenttisarjaa, joka esitettiin äskettäin Ruotsin tv:ssä.

Perssonin mukaan hän tarjoutui antamaan tärkeitä tiedonjyviä Ruotsin kehityksestä, mutta kaikki tämä leikattiin murto-osaan. Sen sijaan ohjelmassa nostettiin esiin lähes yksinomaan kaikki negatiivinen muista ihmisistä, Persson kirjoittaa Svenska Dagbladet -lehden debattisivulla.

- En ole halunnut antaa kommenttejani ennen kuin nyt, kun koko ohjelma on lähetetty ja sen näkökulma selkiytynyt, hän toteaa.

- Ruotsin tv on antanut sellaisen kuvan, jonka se on itse halunnut. Monet tapaamani ihmiset ovat arvostaneet ohjelmaa. Se ei kuitenkaan ole minun näkemykseni siitä, mitä on tapahtunut, enkä minä ole valinnut (ohjelman) materiaalia.

Sarjassa Persson antoi muun muassa vähemmän mairittelevan kuvan poliitikkokollegoistaan Gudrun Schymanista, Mona Sahlinista ja Carl Bildtista.

- Oman versioni kerron muulla tavalla ja muussa yhteydessä, Persson kirjoittaa.

Hän kertoo kirjoittavansa parhaillaan kirjaa, jossa politiikan osuus on dokumenttisarjaa paremmin esillä.

(MTV3-STT-TT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme