Mainos
Mainos

Perssonilla pallo hukassa päämiesten päivällisillä

Jalkapallopelit sattuivat pahasti samaan aikaan EU:n johtajien päivällisen kanssa. Ruotsin pääministeri Perssonilla on vaikeinta: peli pelataan täsmälleen samaan aikaa päivällisen kanssa. Blairilla taas kävi tuuri: Englannin peli ehti loppua ennen päivällistämistä.

Ruotsin pääministeri Göran Perssonille syntyi paha ongelma EU:n huippukokouksessa torstaina. Samaan aikaan kun EU-johtajien oli määrä istua päivällispöydässä juttelemassa viisaita, piti Ruotsin joukkueen taistella pääsystä jatkoon jalkapallon MM-kisoissa.

Aikataulun mukaan EU-johtajien päivällisen piti alkaa täsmälleen samaan aikaan kuin Ruotsin ja Paraguayn matsin. Perssonin odotettiin hiipivän säännöllisesti pois päivällispöydästä tarkistamaan tilannetta. Ilman voittoa illan ottelussa Ruotsin jatkomahdollisuudet hiipuvat vähäisiksi.

-Mutta selvä on, että jos Ruotsi voittaa on se Perssonin ansiota. Jos Ruotsi häviää, on se EU:n syytä, sanoi eräs ruotsalainen koiranleuka.

Britannian pääministeri Tony Blair pääsi helpommalla seuraamaan kotijoukkueensa menestystä, sillä Englanti pelasi ottelunsa Trinidad ja Tobagoa vastaan alkuillasta ennen päivällistä. Blair viivästytti saapumistaan, virallisesti kuningattaren syntymäpäivän takia.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme