Mainos
Mainos

Pettynyt väkijoukko Times Squarella

New Yorkissa Kerryn kannattajat olivat kokoontuneet Times Squarelle.

Sadat demokraattiehdokas John Kerryn kannattajat odottivat aamuyöllä vallan vaihtumista Times Squarelle. Tunnelma vaihtui illan ja yön mittaan syväksi pettymykseksi, kun yhä useamman ratkaisevan osavaltion valitsijamiesäänten voitiin seurata Times Squaren valtavilta uutisvalotauluilta menevän istuvan presidentin sarakkeeseen.

- Jos Bush voittaa, kuten nyt näyttää, se on minulle suuri pettymys. Hän on tehnyt paljon virheitä ja jatkaa maailman johtamista yhä syvempiin syövereihin, viestintää opiskeleva Pamela sanoi STT:lle.

- Olisin tuntenut oloni paljon turvallisemmaksi Kerryn kanssa. Hän ajattelee ennen kuin toimii, Bush taas toimii ennen kuin ajattelee.

Kiinteistövälittäjänä työskentelevä Kevin on huolissaan myös Bushin tulevasta talouspolitiikasta.

- Kerry olisi nostanut minimipalkkaa, ja se olisi auttanut monia huono-osaisia. Bush tekee rikkaista yhä rikkaampia. Hänen kanssaan talous menee yhä huonompaan suuntaan. Olen yllättynyt, että päädyimme tähän. Republikaanien kannattajille ilta näytti sen sijaan olevan odotusten mukainen.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme