Mainos
Mainos

Pienen someilmoituksen suuri vaikutus – yksinäinen sotaveteraani sai todelliset sankarihautajaiset

Sosiaaliseen mediaan tehdyn vetoomuksen ansiosta yli sata ihmistä osallistui Britannian kuninkaallisissa ilmavoimissa palvelleen Harry Arrowsmithin hautajaisiin keskiviikkona Solihullin kaupungissa Englannissa.

Asiasta kertovan BBC:n mukaan Arrowsmith oli kuollessaan 91-vuotias. Veteraanin vaimo oli kuollut jo aiemmin, eikä heillä ollut lapsia, joten häntä jäi suremaan vain yksi sisko.

Vetoomuksen taustalta löytyy Arrowsmithin perhetuttu Steve Warren, joka pyysi vajaata viikkoa aikaisemmin ihmisiä saapumaan hautajaisiin. Paikalle saapui niin Britannian kuninkaallisissa ilmavoimissa palvelleita kuin muutakin yleisöä.

Arrowsmith oli palvellut ilmavoimissa toisen maailmansodan aikaan ja työskennellyt sen jälkeen insinöörinä.

Vetoomuksen tehnyt ja Harry Arrowsmithin lapsesta saakka tuntenut Steve Warren oli hautajaisten saamasta suosiosta mielissään.

– On lämmittävää huomata miten ihmiset ottivat aikaa, tulivat paikalle ja soivat hänelle sellaiset läksiäiset, jotka hän ansaitsee.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme