Mainos
Mainos

Pietarin rikollisuus laskussa

Rikosten määrä on Pietarissa ja Leningradin alueella selvässä laskussa. Myös miliisin työ on tehostunut ja rikokset kyetään selvittämään yhä useammin.

Tämän vuoden neljän ensimmäisen kuukauden tilastot osoittavat todeksi suuntauksen, joka on ollut jo havaittavissakin, iloitsee Pietarin ja Leningradin alueen sisäasiainhallinnon varapäällikkö Vitalij Nabokov kirjoituksessaan tuoreessa Rajalehdessä.

Mainittavien rikosten määrä on vuoden ensimmäisen kolmanneksen aikana vähentynyt viime vuoden vastaavasta ajasta 21 prosenttia. Samalla rikosten selvittämisprosentti nousi Pietarissa 30 prosenttia ja Leningradin alueella 12,6 prosenttia.

Pietarissa tehdyistä rikoksista selvitettiin 66 prosenttia ja Leningradin alueella 68,4 prosenttia. Tapoista ja murhista selvitettiin Pietarissa 60 prosenttia ja Leningradin alueella 73,5 prosenttia.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme