Mainos
Mainos

Pietro elää! Kissa löytyi elossa raunioista yli kaksi viikkoa maanjäristyksen jälkeen

Keski-Italian Amatricessa palomiehet ovat löytäneet kissan elossa sortuneen talon raunioista yli kaksi viikkoa tuhoisan maanjäristyksen jälkeen.

Pietro-niminen sitkeä eläin ei ollut menettänyt ahdingossa kissamaisuuttaan. Pietro yritti jopa raapia palomiestä käteen, tämän auttaessa sitä pois romun keskeltä.

Tiputukseen laitettu Pietro kuljetettiin hoidettavaksi Rietin kaupungissa sijaitsevalle eläinlääkäriasemalle. Kissan kerrotaan kärsineen nestehukasta, myös sen leuka oli murtunut.

Italiassa palomiehet ovat raportoineet pelastaneensa sortuneiden talojen raunioista lukuisia eläimiä.

Italiassa toimiva kansallinen eläinsuojeluyhdistys ENPA puolestaan kertoo avustaneensa järistyksen jälkeen jo peräti 950 eläintä. Joukossa on niin kodittomaksi jääneitä, raunioista pelastettuja kuin loukkaantuneitakin eläimiä.

Keski-Italiassa 24. elokuuta tapahtuneessa maanjäristyksessä kuoli lähes 300 ihmistä, satoja loukkaantui ja yli 2600 menetti kotinsa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme