Mainos
Mainos

Piilotettu kamera paljasti: Kuoleva sotaveteraani huutaa apua ja hoitajat nauravat

Yhdysvalloissa on noussut kohu hoitokodin hoitajien toiminnasta, kun toisen maailmansodan veteraani huusi heiltä apua ennen kuolemaansa.

11alive.com-sivusto kertoo 89-vuotiaasta James Dempseystä, joka huusi henkeään haukkoen hoitajilta kuusi kertaa apua ennen kuin hän menetti tajuntansa. Hoitajat reagoivat tilanteeseen nauramalla yrittäessään saada happilaitetta toimimaan.

Tapaus sattui Atlantassa vuonna 2014, mutta video tuli julkisuuteen vasta nyt. Hoitokotia edustavat lakimiehet olivat pyrkineet estämään videon julkaisun, mutta tuomari salli julkaisemisen.

Videosta tietämätön valvova hoitaja oli ensin väittänyt, että Dempseylle oli aloitettu välittömästi elvytys, mutta video kertoo aivan erilaisen tarinan. Elvytystä ei aloitettu ajoissa ja sitä yritettiin vain ajoittain vaikka elvytystä olisi pitänyt suorittaa jatkuvasti.

Tämän lisäksi hoitokodilta kesti lähes tunti soittaa hätänumeroon, kun he olivat huomanneet Demseyn vakavan tilanteen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme