Mainos
Mainos

Pikaruokaketjulta 30 000 dollaria pitbullin raatelemalle pikkutytölle

Pikaruokaketju Kentucky Fried Chicken (KFC) tutkii, käskikö sen työntekijä 3-vuotiasta, pitbullin haavoittamaa tyttöä, poistumaan ravintolasta.

ABC-Newsin mukaan yhtiö on myös luvannut antaa 30 000 dollaria (yli 22 000 euroa) haavoittuneen 3-vuotiaan Victoria Wilcherin lääkärikuluihin.

Victoria Wilcheriä pyydettiin viime viikolla poistumaan KFC-ravintolasta Jacksonissa Missisippin osavaltiossa, koska työntekijän mukaan hänen kasvonsa pelottivat muita asiakkaita. Hän oli tuolloin isoäitinsä kanssa pysähtynyt pikaruokaravintolaan palatessaan lääkäristä, koska Victoria oli ollut nälkäinen.

Yhtiö pyysi anteeksi tapahtunutta ja lupasi selvittää asian. 

– Vaikka emme vielä täysin ole varmoja, mitä on tapahtunut, haluamme pyytää anteeksi koko Victorian perheeltä. Koko KFC-perhe seisoo Victorian takana, kertoo yhtiön puhemies Rick Maynard.  

Victorian perhe julkaisi tapahtumien kulun Facebookissa. Sivu on kerännyt jo yli 50 000 tykkäystä.

Sivulle on kirjoittanut myös eräs toinen Missisippissä KFC-ravintolaa pitävä yrittäjä. Hän haluaa tarjota ”suuren KFC-piknikin” koko Victorian perheelle.

– Uskon, että KFC kertoo selvityksensä tuloksen julkisesti heti, kun se on mahdollista. Sillä välin haluan tarjota Victorialle piknikin - koska riippumatta selvityksen tuloksesta, Victoria on kokenut paljon enemmän kuin kenenkään pienen tytön pitäisi. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme