Mainos
Mainos

Pikkukylä järkyttyi: 50 asukkaasta yhdeksän löytyi kuolleena

Yhdysvalloissa Missourissa sijaitsevassa pikkukylässä on paljastunut järkyttävien tapahtumien sarja, jonka jäljiltä on löydetty yhdeksän ihmistä kuolleena. Tapauksesta uutisoi muun muassa CNN.

Tapahtumat alkoivat selvitä torstai-iltana, kun poliisi sai ilmoituksen ampumisesta asuintalossa. Naishenkilö onnistui pakemaan ampumista naapuritaloon ja hälyttämään poliisin.

Kun poliisi lähti selvittämään tapausta, löysivät he kuoliaaksi ammuttuna seitsemän henkilöä usealta eri tapahtumapaikalta. Ampumisissa oli lisäksi haavoittunut yksi henkilö.

Perjantai-aamuna ampujaksi epäilty 36-vuotias Jesse Aldridge löydettiin kuolleena autostaan. Aldridgren uskotaan surmanneen itsensä ampumalla.

Myös epäillyn äiti löytyi kuolleena – muttei surmattuna

Surmatuista neljä oli Aldridgen serkkuja.

Poliisin tutkiessa Tyronen kylän asuntoja yhdestä asunnosta löytyi vielä ruumis lisää. Iäkästä naista ei kuitenkaan ollut surmattu, vaan tämä oli kuollut luonnollisista syistä.

Nainen saattaa kuitenkin liittyä tapaukseen, sillä kyseessä oli ampujaksi epäillyn 74-vuotias äiti. Kuolinsyyntutkijan mukaan nainen oli kuollut keuhkosyövän seurauksena.

Missourin poliisia edustavan Jeff Kinderin mukaan on mahdollista, että Aldridge oli löytänyt äitinsä kuolleena, mikä oli johtanut tapahtumiin.

– Mutta tämä on vielä spekulaatiota. Tutkimme monia mahdollisuuksia, Kinder kertoo CNN:n haastattelussa.

Sheriffi James Sigmanin mukaan epäilty oli asunut pitkään äitinsä kanssa.

– Hän ei jättänyt mitään viestiä, joten tutkijat kysyvät perheeltä ja naapureilta mahdollisesta motiivista.

Kaikkiaan poliisi tutki tapauksen yhteydessä kuusi tapahtumapaikkaa. Kolmesta löytyi kuolleena kaksi henkilöä kustakin, lisäksi kahdesta muusta paikasta löytyi yksi ruumis. Kuudes tutkittava kohde oli Aldridgen auto.

– Kukaan ei tahdo uskoa tätä, Kinder totesi.

– Ihmiset ovat sokissa. Kaikkien täytyy nyt huolehtia toisistaan, mutta tämä on järkyttänyt koko yhteisöä perusteita myöten.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme