Mainos
Mainos

Pikkupoika kuoli itsenäisyyspäivän paraatissa – isä ajoi vahingossa yli

Yhdysvalloissa Oklahomassa 7-vuotias poika on kuollut itsenäisyyspäivän paraatissa. Tapaus sattui Edmondin kaupungissa, kertooCNN.

Poika oli ollut paraatiauton kyydissä, kun tämä oli joko hypännyt tai pudonnut sen päältä. Poika oli jäänyt auton alle, jota ajoi hänen isänsä.

Isä oli tapauksen huomattuaan hypännyt välittömästi ohjaamosta ja juossut elvyttämään poikaa seuraavassa paraatiautossa olleen hoitajan kanssa.

Poika julistettiin myöhemmin kuolleeksi sairaalassa.

– Ajatuksemme ovat tänään perheen kanssa, jonka 7-vuotias poika sai surmansa onnettomuudessa Liberty Fest -paraatin lopussa. Tämä on sydäntäsärkevää, Edmondin poliisi kirjoitti Twitterissä.

Edmondissa sattunut tapaus ei ollut ainoa kuolemaan johtanut onnettomuus itsenäisyyspäivän paraateissa.

Bangorissa Mainessa mies kuoli kahden ajoneuvon kolaroitua paraatikulkueessa. Mies oli toisen ajoneuvon kuljettaja.

Onnettomuusparaati oli jouduttu lähettämään poikkeusreitille, koska kaupungissa tapahtui yli neljän tunnin piiritys ammuskelun vuoksi.

– He eivät olisi normaalisti olleet tällä tiellä, poliisia edustava Paul Edwards totesi onnettomuudessa mukana olleista kuljettajista CNN:lle.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme