Mainos
Mainos

Pikkupoika kuoli jäätyään päästään jumiin ravintolassa Yhdysvalloissa

Yhdysvaltojen Atlantassa 5-vuotias poika on kuollut vammoihinsa, jotka hän sai jäätyään jumiin seinän ja pöydän väliin liikkuvassa ravintolassa, kertovat poliisiviranomaiset BBC:lle. 

Lapsi oli vaeltanut ravintolassa, joka on tunnettu liikkuvasta lattiastaan. Ravintola The Sun dial pyörii hiljalleen akselinsa ympäri tarjoten vierailijoille 360-asteisen maisemaelämyksen. Jostain syystä lapsi oli jumiutunut päästään seinän ja pöydän väliin. Poliisin mukaan ravintolan lattia oli automaattisesti pysähtynyt ja työntekijät olivat irrottaneet pojan, mutta poika sai silti vakavia päävammoja. Poika kuoli myöhemmin sairaalassa. 

– Lapsi oli vaeltanut ravintolassa, niin kuin lapset nyt yleensä tekevät. Jotenkin hän jumittui pyörivän lattian ja seinän väliin, poliisin tiedottaja Warren Pickard kertoo. 

BBC:n mukaan onnettomuus tapahtui perjantaina iltapäivällä paikallista aikaa. Ravintola on suljettu onnettomuuden vuoksi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme