Mainos
Mainos

Pikkupoika kuoli tulikuumaan autoon – isän koneelta löytyi epäilyttävä hakutulos

Yhdysvalloissa on noussut kohu tapauksesta, jossa isä jätti 1-vuotiaan poikansa seitsemäksi tunniksi yksin tulikuuman auton takapenkille, kertoo CNN

Turvaistuimeen kiinnitetty poika kuoli ilmeisesti lämpöhalvaukseen. Päivä oli kuuma, sillä ulkolämpötila lähenteli 35 astetta.  

Poliisi piti Georgian osavaltiossa sattunutta tapausta alunperin puhtaana vahinkona ja kohtalokkaana unohduksena, mutta isän työpaikalla tehdyssä tutkimuksessa selvisi epäilyttävää tietoa. 

Tapauksen tutkijoille valkeni, että isän tietokoneelta oli etsitty tietoa siitä, kuinka kauan eläimellä kestää kuolla kuumassa autossa.

Poliisi on ollut tapauksesta hyvin vaitonainen, mutta koneelta löydetty tieto on ilmeisesti yksi syy, miksi poliisi on asettanut isä Justin Ross Harrisin syytteeseen murhasta.

Poliisin mukaan se tulee esittämään muitakin todisteita vankilassa istuvaa Harrisia vastaan.

Mies kiistää häntä vastaan nostettut syytteet. Tapausta käsitellään oikeudessa heinäkuun alussa. 

Yhdysvalloissa kuolee kymmeniä kuumaan autoon yksin jätettyjä lapsia vuosittain. Viime vuonna tapauksissa sai surmansa yli 40 lasta. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme