Mainos
Mainos

Pikkutyttö jäi jumiin pesukoneeseen yli tunniksi - katso video

Kiinalaiset palomiehet ovat joutuneet hieman epätavallisen pelastustyön eteen, kun 3-vuotias tyttö juuttui pyykinpesukoneeseen yli tunnin ajaksi viime viikolla.

Televisiokanava CCTV:n mukaan tapahtumasarja sai alkunsa Ningden kaupungissa Koillis-Kiinassa perjantaina, kun pikkutyttö kiipesi kotonaan olleen pesukoneen sisälle omin avuin. Hän ei kuitenkaan onnistunut poistumaan sieltä yhtä taidokkaasti, vaan jäi pesurumpuun jumiin jaloistaan.

Paikallinen palokunta joutui purkamaan koneen ulkopaneeleita ja leikkaamaan pesurummun veitsellä halki ennen kuin tyttö pääsi vapaaksi. Hän ehti olla pesukoneen vankina yli tunnin ajan.

Lapsi ei kuitenkaan ehtinyt juuri hermostua ahtaassa olinpaikassaan: CCTV.n kuvamateriaalista näkyy, kuinka pikkutyttö joi maitoa tuttipullosta varsin tyytyväisenä pelastusviranomaisten työskennellessä vieressä.

(MTV3 - APTN)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme