Mainos
Mainos

Pikkuvauva löytyi jätesäiliöstä Kööpenhaminassa - äitiä etsitään

Rakennusmiehen työpäivä alkoi hätkähdyttävästi Kööpenhaminan Bagsværdissä. Kerrostalon kunnostustyöstä tullutta työmaarojua viedessään hän löysi roskasäiliöstä hylätyn tyttövauvan.

Viranomaisten mukaan kolmikiloinen vauva voi olosuhteisiin nähden hyvin. Poliisi etsii nyt tytön äitiä, ja pyytää apua mahdollisilta silminnäkijöiltä. 

Tanskan TV2:n mukaan jotkut kerrostalon naapureista olivat kuulleet pikkuvauvan parkaisuja hieman ennen kuin tyttö löytyi.

Yhden arvion mukaan joku, ilmeisesti äiti, oli laittanut lapsen säiliöön rappukäytävän kautta.

Samankaltainen tapaus viime kesänä 

Viime vuoden elokuussa Kööpenhaminan lähellä Ballerupissa koettiin samankaltainen tapaus. 

Kaksi miestä löysi kahden roskasäiliön välistä muovipussissa olevan vastasyntyneen tytön. Miehet veivät tytön kotiinsa ja hälyttivät heti poliisin. 

Poliisin mukaan tyttö oli ehtinyt olla pussissa korkeintaan vuorokauden. Viranomaiset arvioivat, että tytön äiti oli jättänyt muovipussin roska-astioiden väliin, jotta se nähtäisiin, ja tyttö pelastuisi, kirjoitti Ekstrabladet-lehti tuolloin.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme