Mainos
Mainos

Pikkuvauvan virtsasta löytyi kokaiinia – tv:ssä esiintyneet vanhemmat syytteeseen USA:ssa

Yhdysvalloissa pikkuvauvan vanhemmat ovat joutuneet syytteeseen huumeiden väärinkäytöstä sen jälkeen, kun heidän vauvansa virtsanäytteestä löytyi kokaiinia. Vanhemmat olivat aiemmin töissä paikallisilla televisiokanavilla, kertoo People-lehti.

Arizonassa Yhdysvalloissa nelikuinen vauva on saanut kokaiinia elimistöönsä ilmeisesti äitinsä rintamaidosta. 

Vanhemmat ovat pieniä julkkiksia seudulla, sillä molemmat ovat olleet töissä paikallisissa televisioyhtiöissä. Lapsen äiti oli myös mukana Miss Arizona -kilpailussa vuonna 2013.

Paikallinen verkkosivusto julkaisi vanhempien kuvan Twitter-tilillään.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vanhemmat olivat tuoneet vauvan sairaalaan, kun lapsi vaikutti huonovointiselta ja veltolta. Syytteiden mukaan vanhemmat kielsivät verinäytteen ottamisen vauvasta. Vauva siirrettiin ambulanssilla toiseen sairaalaan. Siellä vauvalta otettiin virtsanäyte, jossa oli jäämiä kokaiinista.

Vauva pääsi sairaalasta kotiin muutaman päivän hoitojakson jälkeen. Lapsi sijoitettiin isoäitinsä hoiviin. Paikalliset lastensuojeluviranomaiset tarkkailevat lapsen hyvinvointia ja lapsen vanhemmille on myönnetty oikeus lapsen tapaamiseen.

Lapsen vanhemmat joutuivat syytteisiin huumeiden hallussapidosta ja lapsen kaltoinkohtelusta. He ovat kiistäneet syyllisyytensä. Lapsen äiti on ilmeisesti kuitenkin myöntänyt käyttäneensä kokaiinia noin 12 tuntia ennen kuin hän imetti vauvaansa. Myös lapsen isä on myöntänyt käyttävänsä kokaiinia silloin tällöin.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme