Mainos
Mainos

Pilasoittaja iski Burger King -ravintoloihin – sai työntekijät hakkaamaan ikkunat mäsäksi

Yhdysvalloissa pilasoittaja on saanut aikaan melkoista tuhoa useassa eri pikaruokaravintolassa ympäri maata. Soittaja oli uskotellut työntekijöille, että ravintoloissa on ollut kaasuräjähdyksen vaara. Tämän jälkeen soittaja vakuutti työntekijät siitä, että ainoa keino estää räjähdys on hajottaa ravintolan ikkunat.

Pila on mennyt läpi ainakin kolmessa Burger King- sekä yhdessä Wendy’s- ja Jack in the Box -ravintolassa, kertoo CNN.

Perjantaina Minneapolisissa sijaitsevan Burger Kingin työntekijät rikkoivat ravintolan ikkunat sen jälkeen kun pilasoittaja oli vakuuttanut henkilökunnalle, että ravintola voisi muuten räjähtää.

Soittaja oli esittäytynyt paloviranomaiseksi ja pyytänyt puhelimeen ravintolan johtajaa. Tämän jälkeen soittaja oli kertonut, että rakennuksessa on sisällä vaarallista räjähtävää kaasua. Soittaja oli kehoittanut työntekijöitä rikkomaan ikkunat tilanteen laukaisemiseksi.

– Työntekijät juoksivat autoilleen, hakivat rengasrautoja ja rikkoivat ikkunat. Noin 20 ikkunaa hajotettiin, ravintolan työntekijä Ethan Grewe kertoi CNN:n yhteistyökanava WCCO:lle.

Kun viranomaiset viimein saapuivat paikalle, työntekijät olivat olleet erittäin järkyttyneitä, erityisesti ravintolan johtaja, joka oli viettänyt pitkän tovin puhelimessa pilasoittajan kanssa.

– Soittaja oli ollut hyvin vakuuttava. Hän vaikutti olevan hyvin tietoinen ravintolan sammutussysteemeistä ja hän oli teeskennellyt tarkkailevansa niitä etänä, poliisipäällikkö Tom Hawley kommentoi CNN:lle.

Vastaavia piloja oli tehty myös Arizonassa, Oklahomassa ja Kaliforniassa.

Poliisin mukaan tekijää odottavat mahdollisesti syytteet muun muassa uhkauksesta ja omaisuuden tuhoamisesta.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme