Mainos
Mainos

Pirtelömurhaajan juttu kuohuttaa Hongkongissa

Yksi Hongkongin kohutuimmista murhajutuista on saanut yllättävän käänteen.

Hongkongin korkein oikeus hyväksyi tänään amerikkalaisen Nancy Kisselin valituksen ja määräsi oikeusjutun uudelleen käsiteltäväksi. Kissel tuomittiin elinkautiseen vankeustuomioon kaksi vuotta sitten, koska hänen katsottiin syyllistyneen aviomiehensä murhaan vuonna 2003.

”Pirtelömurhaajaksi” nimitetty Kissel huumasi pankkiirina työskennelleen puolisonsa Robert Kisselin sekoittamalla rauhoittavia mansikanmakuiseen pirtelöön. Tämän jälkeen nainen nuiji miehen kuoliaaksi lyijystä tehdyn koriste-esineen avulla ja kääri ruumiin lopulta maton sisälle.

Ruumis ehti olla useiden päivien ajan pariskunnan luksusasunnon makuuhuoneessa, kunnes Nancy Kissel palkkasi työmiehet kantamaan ”mattokäärön” varastohuoneeseen.

Hongkongin korkein oikeus kyseenalaisti kuitenkin tänään tekemällään päätöksellä teon motiivin: oikeuden mukaan ei ole varmaa, oliko verityö murha vai itsepuolustusta. Lisäksi oikeus katsoi syyttäjien käyttäneen laittomia todisteita syytettyä vastaan.

Nancy Kissel on tunnustanut tappaneensa aviomiehensä, mutta vasta sen jälkeen kun mies oli hyökännyt hänen päälleen baseball-mailan kanssa riidan yhteydessä. Nainen kertoi myös puolisonsa olleen väkivaltainen mies, joka käytti kokaiinia, kärsi alkoholiongelmasta ja pakotti vaimonsa kivuliaisiin anaaliyhdyntöihin.

45-vuotiaan amerikkalaisnaisen ensimmäinen oikeudenkäynti oli täynnä julkistuksia aviopetoksista, väkivallasta, vakoilusta, ahneudesta ja uskomattoman varakkaasta elämäntyylistä. Jutun pohjalta on tehtykin useita kirjoja ja jopa elokuvia.

(MTV3 - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme