Mainos
Mainos

PLO ja Israel jatkoivat neuvotteluja

Israelin ja palestiinalaisten neuvottelijat aloittivat tänään uudelleen neuvottelut israelilaisjoukkojen vetäytymisestä Hebronin palestiinalaiskaupungista. Neuvottelut keskeytyivät yllättäen aamulla juuri kun osapuolten edustajat olivat vakuuttaneet sovun syntymisen olevan lähellä. Palestiinalaisten mukaan neuvottelujen keskeytyminen johtui Israelin neuvotteluvaltuuskunnan keskinäisistä erimielisyyksistä.

Palestiinalaisten edustaja sanoi aiemmin, että Israel ja PLO ovat jo miltei ratkaisseet Israelin Hebronista vetäytymiseen liittyvät kiistakysymykset. Hän uskoi, että sopimuksen syntymisestä ilmoitetaan vuorokauden kuluessa.

Myös Israelin ulkoministeri David Levy uskoi sopimuksen pikaiseen syntymiseen. Hän sanoi eilen Israelin television lähetyksessä, että sopimus saatetaan saada valmiiksi muutaman tunnin kuluessa. Israelin ja palestiinalaisten neuvottelijat ovat neuvotelleet Hebronista Eilatissa Israelissa ja Tabassa Egyptissä.
(STT-Reuter)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme