Mainos
Mainos

Poikaystävä valeli naisen bensiinillä ja sytytti tuleen – "En tiennyt, että ihminen voi olla noin julma"

Ex-miehensä uhriksi joutunut nainen on käynyt läpi jo yli 50 leikkausta. Nyt hän haluaa toimia perheväkivallan varoittavana esimerkkinä muille naisille, kertovat yhdysvaltalaismediat.

Yhdysvaltalainen Franklinin oikeus käsitteli maananataina järkyttävää tapausta, jossa miestä syytettiin ex-tyttöystäväänsä kohdistuneesta rajusta väkivallasta.

Mies oli valellut naisen bensiinillä ja sytyttänyt tämän tuleen. Järkyttävä tapaus sattui Yhdysvalloissa Ohion osavaltiossa reilu vuosi sitten.

Moni odotti, että pahasti palanut nainen pääsisi vihdoin todistamaan ex-miestään vastaan oikeudessa. Nainen ei kuitenkaan päässyt todistamaan ex-poikaustävän myönnettyä syyllisyytensä. Oikeus määräsi miehelle maksimirangaistuksen eli 11 vuotta vankeutta.

Yli 50 ihonsiirtoa

Ex-tyttöystävä valmistautui oikeudenkäynnin aikana eilen tehtyyn ihonsiirtoleikkaukseen. Kyseessä oli 52. kerta, kun naista operoitiin viime vuoden traagisten tapahtumien jälkeen.


Hän on kommentoinut tuomiota tuoreeltaan sairaalasängystä.

– En tiennyt, että ihminen voi olla noin julma. Hän vain seisoi siinä tekemättä mitään, hän kertaa vuoden takaisia tapahtumia nbc4i.comissa.

Naisen mielestä vankeusrangaistus ei ole riittävä.

– Hän pääsi helpolla, hengestään taistellut Malinowski totesi tuomiosta.

Kymmenet leikkaukset läpikäynyt nainen ei aio vaieta kohtaamistaan kauheuksista, vaan hän haluaa olla muille naisille varoittava esimerkki. Nainen on edelleen kriittisessä tilassa ja kamppailee jatkuvia kipuja vastaan.

– On ollut päiviä, jolloin olen sanonut itselleni, että en voi elää näin. Kenenkään ei pitäisi elää näin. Kivut olivat niin kovat.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme