Mainos
Mainos

Poliisi ampui uhkaavan veitsimiehen Tallinnassa

Tallinnassa poliisi ampui aamupäivällä veitsellä aseistautuneen virolaismiehen, kertoo Viron yleisradioyhtiö ERR. Mies kuoli saamiinsa vammoihin.

Poliisi hälytettiin Tallinnan Vapaudenaukiolle yhdentoista jälkeen, kun viranomaisille oli ilmoitettu veitsen kanssa liikkuneesta miehestä. Poliisin mukaan mies oli ollut liikkeellä paljain jaloin. Lisäksi epäilty oli pelotellut ihmisiä.

Rintaan haavoittunut veitsimies kuljetettiin sairaalaan, missä hän kuoli puoliltapäivin. Mies oli 33-vuotias virolainen, jolla ei ollut rikosrekisteriä.

Veitsimies kieltäytyi useasti laskemasta veitseä. Poliisi käytti asetta, kun mies alkoi juosta poliiseja kohti. Epäilty kuoli myöhemmin sairaalassa.

Poliisipäällikkö Kristian Jaari sanoi tuoreeltaan, että miehen ampunut poliisi toimi täysin oikein. Asia on silti määrä selvittää.

Sivulliset tai poliisit eivät loukkaantuneet välikohtauksen aikana. Tallinnan viranomaisilla ei ollut tiistaina päivällä käsitystä siitä, miksi mies oli kadulla puukkojen kanssa.

Asiasta Suomessa kertoi aiemmin muun muassa Yle ja HS.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme