Mainos
Mainos

Poliisi: Baton Rougen ampuja pyrki kohti poliisiasemaa

Poliisi uskoo, että Baton Rougessa kolme poliisia tappanut mies pyrki kohti paikallista poliisiasemaa. Asema oli lyhyen matkan päässä surmien tapahtumapaikasta.

– Minulla ei ole epäiltystä siitä, että hän oli suuntaamassa kohti poliisiasemaa, jossa hänen oli tarkoitus riistää lisää henkiä, totesi Mike Edmonson Lousianan poliisista.

Jo aiemmin poliisi kertoi poliisien olleen teon pääkohde. Poliisin mukaan videomateriaalissa näkyy, kuinka surmaaja jahtaa poliiseja, ohittaen kohtaamansa siviilit.

Sunnuntaina sattuneessa ampumisessa kuoli kolme poliisia. Tulitaistelussa haavoittui lisäksi kolme poliisia, joista yksi vakavasti. Epäilty ampuja, 29-vuotias musta mies, kuoli poliisin luoteihin.

Amerikkalaismedioiden mukaan epäilty ampuja oli entinen merivoimien sotilas, joka oli palvellut Irakissa vuosina 2008–2009. Mies oli kotoisin Missourista, ja sunnuntai oli hänen 29-vuotissyntymäpäivänsä.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme