Mainos
Mainos

Poliisi jahtaa outoa sarjaviiltelijää — kohteena naisten pakarat

Yhdysvalloissa Virginiassa poliisi jahtaa outoa viiltelijää, jonka kohteena ovat nuorten naisten pakarat. Viiltelyt ovat tapahtuneet eri ostoskeskuksissa ja ne on tehty poliisin arvion mukaan joko partaterällä tai mattoveitsellä.

Sarjaviiltelijä on iskenyt tänä vuonna jo viidesti. Iskujen kohteena ovat olleet aina nuoret, noin 20-vuotiaat naiset. Muuten iskut vaikuttavat olleen sattumanvaraisia.

Viimeisin isku tapahtui tämän viikon maanantaina Fair Oaksin ostoskeskuksessa.

Uhriksi joutunut 18-vuotias tyttö kertoo, että huomasi takanaan olevasta rekistä putoavan vaatteita ja miehen kumartuvan poimimaan niitä. Tämän jälkeen tyttö oli tuntenut pistävää kipua pakarassaan.

Hetkeä myöhemmin tyttö huomasi farkkushortsiensa joutuneen viilletyksi. Tytön pakarassa oli noin neljä senttimetriä pitkä vertavuotava haava.

Tyttö kertoi tapauksesta vaateliikkeen työntekijöille, jotka ilmoittivat asiasta poliisille. Tekijä pääsi kuitenkin karkuun.

Epäilty tallentui valvontakameran kuviin. Poliisin mukaan epäilty on arviolta 167 senttiä pitkä, vankkarakenteinen, parikymppinen latinomies.

Aiemmin pakaraviiltelijä on iskenyt kahdesti kesäkuussa ja kertaalleen sekä touko- että helmikuussa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme