Mainos
Mainos

Poliisi keinutti lasta sylissään onnettomuuspaikalla – kuvasta tuli somehitti

Yhdysvaltalaispoliisista on tullut kuuluisa sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun hänestä otettiin hellyyttävä kuva, jossa hän pitelee pientä lasta sylissään onnettomuuspaikalla Coloradossa Yhdysvalloissa.

60-vuotias poliisi Ric Lindley oli kollegansa kanssa partioimassa, kun he havaitsivat työmatkaliikenteessä sattuneen suuren liikenneonnettomuuden, kirjoittaa Fox-tv-kanavan WBRC-sivusto.

Ambulanssi, traktorin perävaunu ja kolme autoa olivat kolaroineet. Neljä ihmistä oli loukkaantunut onnettomuudessa, joka oli aiheuttanut tielle myös pahat ruuhkat.

Lindley käveli auton luota toiselle ja näki erään auton sisällä pienen tyttölapsen äitinsä kanssa. Kumpikaan heistä ei ollut loukkaantunut, mutta molemmat olivat järkyttyneitä.

Lindley kysyi tytön äidiltä, voisiko hän pidellä lasta sen aikaa, että tämä ehtii rauhoittua. 

– Tyttö oli hermostunut kaikesta melusta ja hyörinästä, mikä on ymmärrettävää, mutta sitten hän rauhoittui ja pysyi rauhallisena, Lindley kertoo.

Poliisikollega otti kuvan Lindleystä lapsi sylissään ja jakoi sen sosiaalisessa mediassa. Kuvasta tuli pian hitti ja Lindleylle alkoi tulvia viestejä ihmisiltä, jotka olivat ihastuneet kuvaan.

Lindley itse on hämmentynyt saamastaan huomiosta.

– En tehnyt mitään sankarityötä. Pidin vain lasta sylissäni.

– Me voimme olla joskus kovia, se on valitettava luonnon laki. Mutta toisaalta, me emme ole koneita tai tietokoneita, meillä on tunteet. Me olemme ihmisiä. Me yritämme kohdella ihmisiä, kuten toivoisimme kohdeltavan omia lapsiamme tai puolisoitamme tai vanhempiamme, Lindley kertoo ajatuksistaan.Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme