Mainos
Mainos

Poliisi pelasti miehen seksihullun naisen asunnosta

Saksalaisen miehen lemmenseikkailu pääsiäisenä Münchenissä päättyi ikävästi.

Saksalaisen TZ-lehden mukaan 43-vuotias mies tapasi neljä vuotta vanhemman naisen baarissa, ja lyhyen keskustelun jälkeen he siirtyivät naisen asunnolle harrastamaan seksiä. Omien sanojensa mukaan mies halusi ensimmäisen seksikerran jälkeen poistua asunnosta. Nainen oli kuitenkin lukinnut oven ja piilottanut avaimen, joten poistuminen ei onnistunut.

Miehen mukaan nainen vaati lisää seksiä, eikä miehellä omien sanojensa mukaan ollut muuta vaihtoehtoa. Useamman kerran jälkeen nainen nukahti, ja mies pystyi lehden mukaan pakenemaan parvekkeelle. Sieltä hän soitti poliisille, joka tuli pelastamaan dj:nä työskentelevän miehen kiipelistä. Tässä vaiheessa mies oli TZ-lehden mukaan ollut asunnossa noin kolme tuntia.

Kun poliisi pääsi asuntoon, pyysi nainen heitäkin harrastamaan seksiä. Poliisit eivät siihen kuitenkaan suostuneet, vaan ottivat naisen kiinni. TZ:n mukaan mies ei tarvinnut lääkärin apua, mutta hän nosti naista vastaan syytteet vapauden riistosta ja pakottamisesta seksiin.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme