Mainos
Mainos

Poliisi: Rajusti retuutettu koulutyttö ”jonkin verran syypää” tapahtuneeseen

Yhdysvalloissa poliisin kovakouraisen kohtelun kohteeksi joutunut koulutyttö on myös ”jonkin verran syypää” tapahtuneeseen, Richlandin sheriffintoimistosta kommentoidaan.

Tapauksesta on tullut muun muassa julki uutta videomateriaalia, joista näkyy kuinka tyttö lyö poliisia nyrkillä.

– Jos hän ei olisi häiriköinyt koulunkäyntiä ja häiriköinyt luokassa, emme olisi tässä tilanteessa nyt. Tämä alkoi hänestä ja päättyi poliisini toimintaan, sheriffi Leon Lott kommentoi CNN:lle

Maanantaina Spring Valley High Schoolissa sattunut tapaus on herättänyt kohua, kun videot tytön väkivaltaisesta pidätyksestä alkoivat levitä netissä.

Koulussa kuvatuissa videoissa näkyy, miten poliisi Ben Fields tarttuu luokassa istuvaan teinityttöön ja paiskaa hänet selälleen lattialle. Sen jälkeen poliisi retuuttaa tyttöä pitkin luokan lattiaa huoneen etuosaa kohti.

Koulussa oppilasta retuuttanut Fields on erotettu virasta ainakin toistaiseksi. Lottin mukaan tytön nyrkiniskusta huolimatta Fiedsin toiminta tapauksessa on yhä selvityksen alaisena.

Sheriffin mukaan päätös siitä, aiotaanko Fields erottaa virastaan vai ei, tehdään seuraavan vuorokauden kuluessa.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme