Mainos
Mainos

Poliisi ratsasi bordellin – saaliiksi pikku karitsa

Saksassa poliisi ratsasi Münchenissä sijaitsevan bordellin saatuaan vihjeen, että eräällä prostituoidulla on hallussaan laitonta tavaraa.

Ratsian aikana poliisi löysikin marihuanaa sekä muita huumeita. Yllätyksekseen poliisi löysi prostituoidun hallusta myös kolme viikkoa vanhan karitsan. Tapauksesta uutisoi The Local.

Marihuana löydettiin kaapista ja muut huumeet prostituoidun henkilökohtaisten tavaroiden joukosta. Karitsan tarkka löytöpaikka ei ole täysin selvillä.

Prostituoitu otettiin kiinni ratsian seurauksena. Myös pieni Birke-niminen karitsa tuotiin poliisiasemalle, jossa se ruokittiin pullolla, kun poliisit kuulivat karitsan vatsan murisevan nälästä.

Poliisin mukaan karitsa vaikutti viihtyvän hyvin asemalla. Karitsa luovutettiin kuitenkin myöhemmin eläinsuojeluviranomaisten haltuun.

Poliisille selvisi, että kiinni otettu prostituoitu on pitänyt ennenkin eläimiä epämääräisissä oloissa. Naiselle asetettiin välittömästi eläintenpitokielto.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme