Mainos
Mainos

Mies yritti itsemurhaiskua Manhattanilla – loukkaantui vakavasti, poliisi otti kiinni

New Yorkissa Manhattanilla tapahtui itsemurhaiskun yritys bussiterminaalissa maanantaina aamulla paikallista aikaa. Teosta epäilty mies on otettu kiinni.

Itsemurhaiskun yritys tapahtui lähellä Times Squarea sijaitsevassa Port Authorityn bussiterminaalissa. Bussiterminaali evakuoitiin pian tapahtuneen jälkeen ja rakennuksen läpi kulkevat metrolinjat evakuoitiin.

Poliisi on pidättänyt epäillyn tekijän. Epäilty on 27-vuotias bangladeshilaistaustainen mies, jolla oli ollut taksi- ja limusiinilupa muutaman vuoden ajan. 

Häntä hoidetaan parhaillaan sairaalassa, sillä hän loukkaantui räjähdyksessä vakavasti. 

Epäilty tekijä oli sitonut kotikutoiset räjähteet itseensä, kertoo poliisi. New Yorkin pormestarin mukaan mies oli saanut vaikutteita ääriryhmiltä.

Miehellä ei ollut rikosrekisteriä Bangladeshissa.

Uutistoimisto Reuters kertoi aiemmin, että mies olisi ainoa tapauksessa loukkaantunut. New Yorkin pelastuslaitos on kuitenkin tarkentanut loukkaantuneiden lukumääräksi neljä. Asiasta kertoo muun muassa sanomalehti The New York Times.


​​​​​​​Juttua muokattu 11.12. kello 17.51: Alkuperäinen tieto useammista loukkaantuneista piti paikkansa. New Yorkin pelastuslaitos on kertonut, että loukkaantuneita on kiinniotettu mies mukaanlaskettuna yhteensä neljä. 

Juttua muokattu 11.12. kello 16.10: Aiemmin jutussa kerrottiin, että loukkaantuneita olisi useita. Reutersin mukaan ainut loukkaantunut on kiinniotettu henkilö.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme