Mainos
Mainos

Poliisi teki pidätyksen - selviääkö vuonna 1957 tapahtunut pikkutytön murha?

Poliisi on pidättänyt Washingtonissa 71-vuotiaan miehen epäiltynä vuonna 1957 tapahtuneesta lapsen kidnappauksesta ja murhasta.

Epäilty asui vaimonsa kanssa eläkeläisten asuinalueella Washingtonissa. Hän oli elänyt vuosikymmeniä tekaistulla nimellä.

7-vuotias Maria Ridulph katosi kesken leikkiensä vuonna 1957 Sycamoren kaupungissa lähellä Chicagoa. Tyttöä etsittiin viikkokaupalla sekä poliisin että FBI-agenttien voimin. Hänen jäännöksenä löytyivät läheisestä metsästä neljä kuukautta myöhemmin.

Nyt pidätetty Jack Daniel McCullough oli jo tuohon aikaan yksi epäillyistä. Juttu kuitenkin kuivui kasaan, sillä McCullough vaihtoi nimensä ja liittyi armeijaan. Tämän jälkeen mies toimi muun muassa vuosia poliisina, kertoo CNN.

- Selvittämätön rikos on ahdistanut Sycamoren kaupungissa yli puoli vuosisataa. Toivomme, että nyt tehty pidätys antaa jonkinlaista lohtua Maria Ridulphin perheelle ja kaupungin asukkaille, toteaa poliisi tiedotteessaan.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme