Mainos
Mainos

Poliisi tutkii erikoista tapausta: Koulun ruokasaliin heitettiin räjähde – paikalla jopa 300 ihmistä

Ruotsissa Jönköpingissä on sattunut räjähdys koulun ruokasalissa. Räjähdys sattui Bäckadalsgymnasietissa puoliltapäivin, kertoo Aftonbladet.

Poliisin mukaan joku heitti jonkinlaisen räjähteen ruokasaliin, missä huomattava määrä oppilaita oli paikalla. Poliisi uskoo, että kyseessä oli jonkinlainen ilotulite.

– Vakavista loukkaantumisista ei ole raportoitu, mutta jotkut oppilaat ovat valittaneet korviensa soivan, Björn Öberg poliisista kertoo lehdelle.

Hänen mukaansa räjähdyksestä myös koitui melko mittavia vahinkoja ainakin lattialle.

Koulun hallinnollinen johtaja Åke Andersson kertoo lehdelle olleensa ruokasalissa syömässä välikohtauksen sattuessa. Hänen mukaansa kukaan ei loukkaantunut vakavasti, mutta järkytys oli suuri.

Andersson arvioi lehdelle, että paikalla oli 250–300 ihmistä. Hänen mukaansa räjähde näytti kotitekoiselta ilotulitteelta.

Koulussa ei Anderssonin mukaan ole aiemmin sattunut vastaavaa, ja koulun oli määrä pitää kriisikokous aiheesta poliisin ja kaupungin turvallisuuskoordinaattorin kanssa.

Poliisi tutkii tapausta ja toivoo, että joku on nähnyt jotakin. Poliisi on takavarikoinut räjähteen jäänteet. Vielä ei ole selvää, mikä räjähde oli kyseessä. 

Toistaiseksi jutussa ei ole löytynyt epäiltyjä.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme