Mainos
Mainos

3 lasta ja nainen kuollut tulipalossa Ruotsissa, sukulaismiestä epäillään neljästä murhasta – MTV seurasi hetki hetkeltä

Kolme lasta ja nainen on kuollut tulipalossa Göteborgissa Angeredin lähiössä Ruotsissa. Silminnäkijä oli hälyttänyt palokunnan paikalle, kun oli huomannut, että asunnosta tulee savua. Hälytyskeskus sai hälytyksen palosta kello 8.51 paikallista aikaa. Talon rappukäytävästä tavattua miestä epäillään neljästä murhasta. Hän on sukua uhreille. 

Ruotsin poliisi kertoo asiasta verkkosivuillaan.

Pelastushenkilökunta oli löytänyt asunnosta naisen ja kolme lasta. Kun pelastajat saapuivat asuntoon nainen ja yksi lapsista olivat jo kuolleet. Toinen lapsista kuoli ambulanssissa matkalla sairaalaan ja kolmas myöhemmin sairaalassa, kertoo Aftonbladet.

Poliisin mukaan naisen ja lasten epäillään joutuneen rikoksen uhriksi ennen kuin tulipalo alkoi.

Kello 11.53: Poliisi kertoo tutkivansa tapausta murhana tai tappona. Poliisi on kuullut yhtä mieshenkilöä tapaukseen liittyen. Kuuleminen on ollut alustava eikä miestä epäillä rikoksesta. Hänellä on poliisin mukaan läheinen suhde uhreihin. Surmansa saanut nainen oli 35-vuotias. Lapset olivat 2-8 -vuotiaita.

Kello 12.05 Kuultu mies tavattiin tapahtumapaikan läheisyydestä, kertoo poliisin edustaja Expressenille. Häntä ei toistaiseksi epäillä rikoksesta, mutta asia voi poliisin mukaan muuttua. Kaikilla uhreilla on poliisin mukaan vammoja, jotka eivät johtuneet tulipalosta.

Kello 13.07 Poliisin tekniset tutkijat ovat aloittaneet tutkimukset asunnossa. Paikalla on myös poliisin koirapartioita ja helikopteri. Poliisi kertoo puhuttavansa lähiseudun asukkaita. Poliisilla ei ole tällä hetkellä ketään tiettyä epäiltyä. Rikosnimike on tarkentumassa murhaksi.

Kello 14.23 Polisi vahvisti tiedotustilaisuudessa, että uhreille oli tehty väkivaltaa ennen tulipaloa. Poliisi ei tällä hetkellä tarkenna, millaisia vammoja uhreilla oli. Tulipalo riehui vain yhdessä asunnon huoneista. Muut huoneet kärsivät savuvahinkoja. Poliisi sanoo myös, ettei sillä tällä hetkellä ole ketään tiettyä epäiltyä.

Kello 14.46 Naapurit kuvailevat Expressenin haastattelussa tapahtumia järkyttäviksi.

– Asun ihan vastapäätä. Keittiön ikkunasta on 20 metriä.  Näin kun palokunta meni sisään parvekkeelta. Sitten tuli ambulansseja ja poliiseja. Näin kun ihmisiä kannettiin ambulansseihin, sanoi naapuri.

Lehden haastattelema tapahtumapaikkaa lähellä asuva nainen kuvaili tapahtumia kauheksi.

– Olen shokissa. He olivat todella mukavia. Näin heidät joskus yhdessä pihalla grillaamassa. Tämä on kauheaa, hän sanoi.

Kello 14.59 Syyttäjä vaatii poliisin aiemmin puhuttamaa miestä vangittavaksi. Häntä epäillään neljästä murhasta. Mies on iältään noin 50-vuotias. Hän on sukua uhreille.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme